Pro Look

Carmistin depășește pragul de 4000 de angajați, anunță Iustin Paraschiv, președintele grupului

Domnul Iustin Paraschiv

Grupul Carmistin, lider în industria alimentară din România, a ajuns la peste 4000 de angajați, aproape dublând numărul acestora în ultimii trei ani. Fondată în anul 2000, compania continuă să se extindă, oferind angajaților săi beneficii competitive și oportunități de dezvoltare profesională.

Carmistin – lider în industria alimentară

Grupul Carmistin, unul dintre cei mai importanți jucători din industria alimentară, în special pe piața cărnii, a depășit recent numărul de 4000 de angajați. Această creștere semnificativă, aproape dublă față de sfârșitul anului 2021, când grupul avea aproximativ 2.300 de angajați, evidențiază expansiunea rapidă și succesul continuu al companiei.

Fondată în anul 2000 de Iustin Paraschiv, Carmistin a evoluat de la o afacere de familie din Prahova, axată pe producția de mezeluri, la un grup major în industria alimentară, cu o creștere constantă a cifrei de afaceri.

Carmistin – cel mai mare angajator din industria alimentară

Creșterea numărului de angajați la Carmistin reflectă un plan de dezvoltare bine structurat și dorința companiei de a se menține în topul industriei alimentare. Această realizare este rezultatul unei strategii bine concepute și implementate de extindere și diversificare a liniilor de business. 

Grupul Carmistin, condus de președintele Iustin Paraschiv, acoperă domenii precum furaje și agricultură, creșterea păsărilor și animalelor, procesarea și distribuția produselor alimentare. Această integrare pe verticală permite companiei să controleze fiecare etapă a lanțului de producție, asigurând standarde înalte de calitate și eficiență.

Extinderea și diversificarea liniilor de business Carmistin

Carmistin operează în mai multe sectoare cheie ale industriei alimentare:

  • Pui: Compania gestionează ferme de pui unde se asigură de bunăstarea animalelor și calitatea produselor finale. Recent, Carmistin a deschis prima fermă de pui de carne BIO din România, adăugând produse premium la portofoliul La Provincia.
  • Porc: Fermele de porci ale Carmistin utilizează tehnologii moderne pentru a garanta produse de înaltă calitate.
  • Vită: Linia de vită se concentrează pe perfecționarea metodelor de creștere și îngrășare a tineretului taurin din rase mixte, oferind genetică pură și alimentație naturală.
  • Agricultură: Carmistin deține și operează terenuri agricole, producând furaje de calitate superioară pentru animalele din fermele sale.
  • Energie verde: Grupul Carmistin caută în permanență soluții pentru asigurarea securității energetice.

Cum își răsplătește Carmistin angajații?

Carmistin se remarcă nu doar prin performanțele financiare și operaționale, ci și prin modul în care își tratează angajații. Grupul oferă un mediu de lucru dinamic și inovator, încurajând angajații să contribuie cu idei noi.

Pachetul de beneficii oferit de Carmistin este complex și proporțional cu experiența și performanțele angajaților, incluzând salarii competitive, bonusuri și numeroase oportunități de dezvoltare profesională și personală.

Compania pune un accent deosebit pe formarea continuă a angajaților, oferind programe interne de dezvoltare care acoperă o gamă largă de domenii și abilități. Aceste programe îmbunătățesc cunoștințele și competențele angajaților, asigurându-le o evoluție profesională constantă. În plus, angajații Carmistin sunt instruiți să împărtășească valorile și viziunea grupului, contribuind astfel la succesul și reputația acestuia.

Planurile de viitor ale companiei 

Cu un management tânăr și viziuni dinamice, Carmistin, condusă de președintele Iustin Paraschiv, se concentrează pe responsabilitate și calitate în toate procesele sale.

Grupul își propune să continue evoluția și inovația, planificând să rămână în topul primelor companii din piața agroalimentară românească în anii următori. Acest obiectiv ambițios reflectă angajamentul Carmistin față de performanța financiară și dezvoltarea capacităților de producție.

Compania dorește să atragă noi angajați care împărtășesc aceleași viziuni și valori, contribuind la crearea unui model de afacere integrată. Carmistin își propune să rămână o afacere antreprenorială, flexibilă și dinamică, capabilă să se adapteze rapid la schimbările de piață și să ia decizii strategice eficiente.

Grupul Carmistin este un exemplu de succes antreprenorial în România, reușind să se impună ca lider în industria alimentară și să creeze un mediu de lucru atractiv pentru angajați. Cu o viziune orientată spre evoluție și inovație, Carmistin continuă să se dezvolte, contribuind la economia românească prin produse de înaltă calitate și oportunități de carieră pentru mii de români.

Prin angajamentul față de calitate, responsabilitate și inovare, Carmistin nu doar își consolidează poziția pe piața românească, dar se pregătește pentru noi provocări și realizări în viitor.

S-ar putea să-ți placă și...