Pro Look

TC Romania Crown Cool: alegerea ideală pentru echipamente HoReCa

istockphoto 1409729992 612x612

Industria echipamentelor frigorifice și gastronomice profesionale se remarcă prin cerințe ridicate de calitate, eficiență și fiabilitate. În acest mediu competitiv, TC Romania Crown Cool s-a impus ca o constantă, oferind soluții de înaltă calitate încă din anul 2002. 

Cu o producție bine organizată și o echipă internațională experimentată, compania a devenit un nume de referință în Europa în domeniul echipamentelor frigorifice.

Principiile care stau la baza activității companiei sunt orientate spre satisfacția clienților și oferirea unui raport calitate-preț imbatabil. De la începuturi, compania a urmărit să se adapteze cerințelor pieței, inovând constant și oferind soluții care să răspundă noilor provocări. 

Din 2015, brandul și-a extins gama de produse pentru a include camere frigorifice care sunt nu doar eficiente din punct de vedere energetic, dar și ecologice, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Comerț și colaborări

TC Romania Crown Cool nu doar produce, ci și comercializează echipamente proprii de înaltă calitate, adresându-se unei game variate de clienți din industria HoReCa. Colaborează cu lanțuri de supermarketuri, magazine mici, baruri, hoteluri și restaurante, atât cu companii multinaționale, cât și cu afaceri de familie. 

TC Romania Crown Cool oferă soluții personalizate și integrate, adaptate nevoilor fiecărui client, indiferent de dimensiunea sau specificul afacerii.

Echipamente frigorifice profesionale

Cu o vastă experiență în comercializarea de echipamente frigorifice profesionale, TC Romania Crown Cool oferă o gamă variată de produse, de la echipamente destinate restaurantelor și barurilor, până la cele potrivite magazinelor și hotelurilor. 

Toate produsele respectă standardele de calitate ISO și normele europene, garantând fiabilitate și performanță pe termen lung.

Echipa experimentată de la TC Romania Crown Cool este pregătită să ofere suport clienților în toate etapele, de la consultanță în alegerea echipamentelor potrivite până la servicii de mentenanță și întreținere, asigurând astfel funcționarea optimă a echipamentelor pe parcursul întregii lor perioade de utilizare.

Echipamente gastronomice profesionale

Misiunea TC Romania Crown Cool este de a oferi o gamă completă de servicii profesionale pentru industria HoReCa, inclusiv echipamente gastronomice de înaltă calitate. De la bucătării industriale, la baruri și cafenele, compania se asigură că are soluții adaptate fiecărui tip de afacere.

Majoritatea produselor sunt importate și pot fi vizualizate în showroom-ul TC Romania Crown Cool, unde clienții beneficiază de asistență personalizată în alegerea echipamentelor potrivite. În plus, prin rețeaua extinsă de service, compania oferă servicii de mentenanță și reparații pe întreaga durată a perioadei de garanție.

Produse și soluții pentru instalații de climatizare și ventilație

Departamentul de Ventilație / H.V.A.C. se ocupă de importul și distribuirea produselor și echipamentelor pentru climatizare și ventilație și oferă o gamă variată de produse, de la panouri sandwich pentru confecționarea tubulaturii de ventilație la diverse grile și accesorii pentru montaj și fixare.

Sistemele de tubulaturi pentru ventilație comercializate se bazează pe tehnologii moderne și materiale de calitate, garantând o climatizare eficientă și confortabilă în orice spațiu.

Logistică și service

Sediul central al TC Romania Crown Cool, situat în Miercurea Ciuc, dispune de o suprafață generoasă, asigurând o logistică eficientă și livrări rapide în toată țara. 

De asemenea, compania dispune de o rețea națională de service, cu angajați experimentați și stocuri de piese de schimb, pregătiți să ofere soluții prompte și eficiente în caz de probleme.

Certificări și responsabilitate socială

Tehnicienii TC Romania Crown Cool sunt certificați de Asociația Generală a Frigotehniștilor din România și acționează respectând standardele internaționale de management al calității, mediului și sănătății și securității ocupaționale. 

Compania, se preocupă, totodată, nu doar de calitatea produselor, ci și de impactul pe care îl are asupra mediului și comunității, fiind angajată în promovarea tehnologiilor eco-friendly și respectarea responsabilităților sociale.

Așadar, TC Romania Crown Cool este partenerul ideal pentru orice afacere din industria HoReCa, oferind soluții complete și personalizate, produse de înaltă calitate și servicii profesionale de la consultanță până la mentenanță și service.

S-ar putea să-ți placă și...