Termeni si conditii Folosirea acestui site (navigare, completarea formularului de Contact) implica acceptarea Termenilor si conditiilor detaliate in cele ce urmeaza. Ne rezervam dreptul de a face modificari la aceste prevederi fara nicio alta notificare.
 
 
Continut site Echipa ProLook face eforturi permanente pentru ca toate informatiile din website-ul ProLook.ro sa fie corecte, iar eventualele erori sa fie rectificate cat mai prompt.

Fotografiile prezentate pe site au un caracter informativ.

Ne rezervam dreptul de a modifica informatiile si textele afisate pe site fara nicio alta notificare.

Ne declinam raspunderea pentru orice situatie aparuta din cauza unor erori software sau defectiuni tehnice. De asemenea, ProLook nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele informatii si link-uri afisate pe ProLook.ro de catre parteneri. Raspunderea pentru aceste continuturi revine in totalitate celor care le-au creat si implementat.
 
 
Copyright ProLook este detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala asupra brandului ProLook, website-ului ProLook.ro, respectiv asupra designului si continutului acestuia. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale ProLook prevazute de legislatia in vigoare.
 
 
Frauda Orice incercare de a accesa datele personale ale unui utilizator, de a modifica continutul site-ului ProLook.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru va fi considerata tentativa de fraudare si va determina actionarea conform legislatiei in vigoare impotriva faptasilor.
 
 
Litigii Orice litigiu aparut intre clienti si ProLook va fi rezolvat pe cale amiabila. in cazul in care nu se reuseste stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Cluj-Napoca, Romania.