Portrete memorabile, emotionante sau pline de umor, ce pot fi transformate in albume, FotoCarti sau obiecte cadou pentru tine si pentru cei dragi.
Sedinta foto poate avea loc in studio sau in locatie si este potrivita pentru unul sau doi copii. Timp de aproximativ doua ore vor fi schimbate mai multe tinute, in functie de stilul scenografiilor alese si de aranjamentele speciale de lumini pe care fotograful le va crea special pentru voi.
Impreuna cu cele mai reusite 26 fotografii, retusate profesional, la rezolutie pentru print si internet, ai seria de probe pe un DVD personalizat, la rezolutie web. Vezi galerie »
Portofoliu inseamna imagini superbe, high definition, demne de un editorial intr-o revista sau de o colectie de arta. Rezulta fotografii perfecte pentru portofolii profesionale, FotoCarti, tablouri si obiecte cadou unice.
Detaliile sedintei se stabilesc intr-o intalnire preliminara cu fotograful.
Sesiunea foto are loc fie in studio, fie in locatie, dureaza in jur de 3 ore si implica o scenografie creativa, aranjamente de lumina complexe si oricate schimbari de tinuta se vor dovedi necesare.
Alaturi de cele mai bune 32 de imagini diferite ale sesiunii, retusate profesional, la rezolutie pentru print si internet, se mai primesc si seria de probe, toate pe un DVD personalizat, la rezolutie web. Vezi galerie »
 
Pentru a programa o sedinta foto sau pentru a stabili o sesiune personalizata, ne poti contacta telefonic la 0264-599000 sau prin e-mail la info@prolook.ro.