Ai observat cu siguranta diferenta dintre fotografiile oficiale ale vedetelor, perfecte in fiecare detaliu, si aspectul lor real, cat se poate de uman. Unde dispar oare cearcanele, porii dilatati, celulita sau ridurile? Sau poate ti s-a intamplat sa fii surprins de aspectul neasteptat al unui produs pe care l-ai cumparat sedus de imaginea lui fotografica. De ce sunt fotografiile mai frumoase decat realitatea?

Ele nu sunt impecabile pentru ca subiectele lor sunt perfecte, ci pentru ca toate detaliile inestetice sunt eliminate de specialisti in procesul de postproductie, prin prelucrarea digitala a imaginilor.

Realizarea de finisaje care sa scoata in evidenta calitatile fotografiilor este similara cu folosirea machiajului pentru a evidentia atuurile si a ascunde micile defecte ale unui chip. Acest proces de finisare a devenit standard pentru fotografia profesionala, un grad minim de prelucrare a culorilor, luminii si contrastului fiind obligatoriu.

Retusarea este un proces migalos, care poate cu usurinta sa produca schimbari negative sau sa creeze un aspect ireal, de aceea putem vorbi despre o arta a postproductiei.


Toate imaginile create de ProLook pentru clientii sai sunt finisate profesional. De asemenea, oferim servicii de postproductie si pentru fotografiile care nu sunt realizate de noi.


Retusare de baza
  • ajustarea digitala a luminii
  • managementul culorilor
  • echilibrarea contrastului

Retusare avansata
  • eliminarea imperfectiunilor subiectului
  • remodelarea fetei sau a siluetei

Compozit fotografic
  • imbinarea digitala a doua sau mai multe fotografii existente sau create in acest sens pentru realizarea unei imagini noi in ideea de la care s-a pornit.
High Dinamic Range
  • crearea unei imagini perfecte din mai multe cadre ale aceluiasi subiect, cu lumini aranjate diferit
Randare 2D si 3D
  • realizarea si implementarea de elemente 2D si 3D in fotografie.

Tarif postproductie
De la 15 euro/ora. Pentru o cotatie de pret pentru acest tip de servicii te rugam sa ne contactezi telefonic sau prin e-mail si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.