Securitatea datelor personale ale utilizatorilor Website-ul www.prolook.ro este destinat clientilor/potentialilor clienti interesati de contractarea serviciilor promovate.

Folosirea (navigarea, completarea formularului de Contact) website-ului ProLook.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele personale oferite pe parcursul acestor actiuni sa fie pastrate si prelucrate de compania noastra exclusiv in scopul declarat in acest site.

Scopul solicitarii informatiilor prin formularul de Contact (nume, e-mail) este de facilitare a procesului de informare in legatura cu serviciile ProLook. Completarea acestui formular nu este obligatorie, contactarea studioului se poate realiza si telefonic sau prin e-mail.

Datele furnizate de utilizatori sunt strict confidentiale. Ne angajam sa nu transmitem catre terti datele personale comunicate de utilizatori in orice etapa a colaborarii cu ProLook.ro, cu exceptia situatiei in care autoritatile de drept le solicita, in conformitate cu legislatia in vigoare.

ProLook.ro utilizeaza toate masurile de securitate necesare protejarii informatiilor personale ale utilizatorilor. În momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat offline, cat si online.

ProLook se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de Legea 677/2001, iar la cererea acestora, trimisa la adresa Piata 1 Mai nr 1-2, ap. 7, cod postal 400058, Cluj-Napoca, Cluj, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 
 
Drepturile utilizatorilor
  • Dreptul de a cere confirmarea sau infirmarea prelucrarii datelor personale, in mod gratuit, o data pe an;
  • Dreptul de a solicita corectarea, actualizarea, sau stergerea gratuita a acelor date a caror prelucrare nu este conforma cu dispozitiile Legii nr. 677/2001;
  • Dreptul de a decide incetarea, in mod gratuit, a prelucrarii datelor personale de catre ProLook;
  • Dreptul de a cere ProLook sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa info@prolook.ro.
 
 
Frauda Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului ProLook.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva faptasilor.