26.06.2010 > Cele mai bune fotografii de la Gala UAD 2010

Sambata, 26 iunie, a avut loc editia numarul XVI a Galei UAD, show-ul de licenta al absolventilor sectiei Fashion Design din cadrul Universitatii de Arta si Design Cluj. Cele 35 de colectii au fost prezentate in incinta fostului hotel Continental, timp de mai bine de 3 ore, in fata unui public numeros si foarte interesat. Echipa ProLook a fost si ea prezenta si a surprins imagini excelente cu fiecare piesa din fiecare colectie. Impresionant, nu?

Dupa parerea noastra, gala a fost una reusita si ar fi meritat o promovare mai consistenta. Avand in vedere ca este un eveniment foarte important, atat pentru designeri, cat si pentru Universitate, ne-ar fi placut sa vedem mai multe informatii si materiale in presa si online. Sa speram ca la viitoarea editie lucrurile se vor schimba in bine.

Aceastea fiind spuse, profitam de ocazie si ii felicitam pe creatori, stim ca au muncit si au investit mult in prezentare, si le uram succes in continuare, iar pe voi va invitam sa vizionati aici cele mai bune fotografii din timpul Galei.